account_box Expert Reviewers

Zhanibek Yessimbekov, Kazakh Research Institute of Processing and Food Industry, Kazakhstan

Syahrul Bariah Abdul Hamid, Centre for Dietetics Studies, Faculty of Health Sciences, UiTM Puncak Alam, Selangor, Malaysia

Dodik Briawan, Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Indonesia

Asnawi Abdullah, Faculty Public Health, University Muhammadiyah Aceh, Indonesia

Diah Mulyawati Utari, Department of Public Health Nutrition, Faculty of Public Health, Universitas Indonesia, Indonesia

Toto Sudargo, Fakultas Kedokteran, Kesehatan Masyarakat, dan Keperawatan, Universitas Gadjah Mada, Indonesia

Nurfi Afriansyah, Pusat Riset Kesmas dan Gizi, Organisasi Riset Kesehatan, Badan Riset dan Inovasi Nasional (BRIN), Indonesia

Susetyowati Susetyowati, Departemen Gizi Kesehatan, Fakultas Kedokteran, Kesehatan Masyarakat dan Keperawatan, Universitas Gadjah Mada, Yogyakarta, Indonesia

Abbas Basuni Jahari, Badan Penelitian Dan Pengembangan Kesehatan, Kementerian Kesehatan Republik Indonesia, Jakarta, Indonesia

Mury Kuswari, Bagian Gizi Masyarakat dan Kesehatan Olah Raga Kebugaran, Universitas Esa Unggul, Jakarta, Indonesia

Rita Djupuri, Ministry of Health, Republic of Indonesia, Subdirectorate Tropical Disease of Leprosy and Yaws, Jakarta, Indonesia

Ratih Wirapuspita Wisnuwardani, Universitas Mulawarman, Indonesia

Budi Hariono, Jurusan Teknologi Pertanian, Politeknik Negeri Jember, Indonesia

Siti Rahayu Nadhiroh, Departemen Gizi, Fakultas Kesehatan Masyarakat, Universitas Airlangga, Indonesia

Rita Ramayulis, Jurusan Gizi, Poltekkes Jakarta II, Jl.Hangjebat F3, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, Indonesia

Mudatsir Mudatsir, Department of Microbiology, Faculty of Medicine, Syiah Kuala University, Indonesia

Riski Novera Yenita, STIKes Al-Insyirah, Pekanbaru, Indonesia

Hermansyah Hermansyah, Kesehatan Masyarakat, Politeknik Kesehatan Kemenkes Aceh, Indonesia

Indranila Kustarini Samsuria, Bagian Patologi Klinis, Fakultas Kedokteran, Universitas Diponegoro, Semarang, Indonesia

Tonny Cortis Maigoda, Jurusan Gizi, Politeknik Kesehatan Kemenkes Bengkulu, Kota Bengkulu, Indonesia

Febby Jeanry Polnaya, Fakultas Pertanian, Universitas Pattimura, Indonesia

Fahmi Ichwansyah, Balai Penelitian dan Pengembangan Kesehatan, Aceh, Kementerian Kesehatan, Indonesia

Betty Yosephin Simanjuntak, Department of Nutrition, Bengkulu Health Polytechnic of Health Ministry, Bengkulu, Indonesia

Said Usman, Fakultas Kedokteran, Universitas Syiah Kuala, Banda Aceh, Indonesia

Sudikno Sudikno, Puslitbang Upaya Kesehatan Masyarakat, Badan Penelitian dan Pengembangan Kesehatan, Kemenkes RI, Indonesia

A. Fahmi Arif Tsani, Departemen Ilmu Gizi, Fakultas Kedokteran, Universitas Diponegoro, Indonesia

Arya Ulilalbab, Fakultas Kesehatan, Institut Ilmu Kesehatan Bhakti Wiyata Kediri, Indonesia

Aripin Ahmad, Bagian Gizi Masyarakat, Jurusan Gizi Politeknik Kesehatan Kemenkes Aceh, Indonesia

Muhammad Iqbal, Clinical Nutrition Department, State Polytechnic of Jember, Indonesia

Heru Santoso Wahito Nugroho, Politeknik Kesehatan Kemenkes Surabaya, Indonesia

Desty Ervira Puspaningtyas, Universitas Respati Yogyakarta, Indonesia

Dito Anurogo, Fakultas Kedokteran dan Ilmu Kesehatan (FKIK) Universitas Muhammadiyah (Unismuh) Makassar, Makasar, Indonesia

Nadimin Nadimin, Jurusan Gizi, Politeknik Kesehatan Kemenkess Makassar, Sulawesi Selatan, Indonesia

Chairil Anwar, Program Studi Teknologi Pengolahan Hasil Ternak, Politeknik Indonesia Venezuela, Indonesia

Syahrial Syahrial, Program Studi Kesehatan Masyarakat, Fakultas Kesehatan Masyarakat, Universitas Andalas, Padang, Indonesia

Wiwit Estuti, Nutrition Major of Tasikmalaya Health Polytechnic of the Ministry of Health, Tasikmalaya, Indonesia

M Rizal Permadi, Departemen Gizi Klinik, Politeknik Negeri Jember, Jawa Timur, Indonesia

Nelly Marissa, Balai Penelitian dan Pengembangan Kesehatan Aceh, Indonesia

Judiono Judiono, Nutrition Department, The Bandung Health Polytechnic, Ministry of Health RI, Indonesia

I Putu Suiraoka, Nutrition Department, Polytechnic of Health Denpasar, Ministry of Health, Indonesia

R Dwi Budiningsari, Departemen Gizi Kesehatan Fakultas Kedokteran, Kesehatan Masyarakat, Keperawatan, Universitas Gadjah Mada, Indonesia

Ade Saputra Nasution, Universitas Ibn Khaldun Bogor, Bogor, Indonesia

Mia Srimiati, Program Pendidikan Ilmu Gizi, Universitas Binawan, Jakarta, Indonesia

Ika Rezvani Aprita, Politeknik Indonesia Venezuela, Indonesia

AcTion: Aceh Nutrition Journal
Published by: Department of Nutrition at the Health Polytechnic of Aceh, Ministry of Health.
Soekarno-Hatta Street, No. 168. Health Polytechnic of Aceh, Aceh Besar, 23352. Telp/Fax: 0651 46126 / 0651 46121.
Website: https://gizipoltekkesaceh.ac.id/
E-mail: [email protected]

e-issn: 2548-5741, p-issn: 2527-3310

All content is licensed under a: Creative Commons Attribution ShareAlike 4.0 International License

View My Stats

Get a feed by atom here, RRS2 here and OAI Links here