account_box Expert Reviewers
Zhanibek Yessimbekov, Kazakh Research Institute of Processing and Food Industry, Kazakhstan
Syahrul Bariah Abdul Hamid, Centre for Dietetics Studies, Faculty of Health Sciences, UiTM Puncak Alam, Selangor, Malaysia
Befikadu Tariku Gutema, Public Health, Arba Minch University, Arba Minch, Ethiopia
Dodik Briawan, Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Indonesia
Asnawi Abdullah, Faculty Public Health, University Muhammadiyah Aceh, Indonesia
Diah Mulyawati Utari, Department of Public Health Nutrition, Faculty of Public Health, Universitas Indonesia, Indonesia
Toto Sudargo, Fakultas Kedokteran, Kesehatan Masyarakat, dan Keperawatan, Universitas Gadjah Mada, Indonesia
Nurfi Afriansyah, Pusat Riset Kesmas dan Gizi, Organisasi Riset Kesehatan, Badan Riset dan Inovasi Nasional (BRIN), Indonesia
Susetyowati Susetyowati, Departemen Gizi Kesehatan, Fakultas Kedokteran, Kesehatan Masyarakat dan Keperawatan, Universitas Gadjah Mada, Yogyakarta, Indonesia
Mury Kuswari, Bagian Gizi Masyarakat dan Kesehatan Olah Raga Kebugaran, Universitas Esa Unggul, Jakarta, Indonesia
Ratih Wirapuspita Wisnuwardani, Universitas Mulawarman, Indonesia
Budi Hariono, Jurusan Teknologi Pertanian, Politeknik Negeri Jember, Indonesia
Siti Rahayu Nadhiroh, Departemen Gizi, Fakultas Kesehatan Masyarakat, Universitas Airlangga, Indonesia
Rita Ramayulis, Jurusan Gizi, Poltekkes Jakarta II, Jl.Hangjebat F3, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, Indonesia
Mudatsir Mudatsir, Department of Microbiology, Faculty of Medicine, Syiah Kuala University, Indonesia
Riski Novera Yenita, STIKes Al-Insyirah, Pekanbaru, Indonesia
Hermansyah Hermansyah, Kesehatan Masyarakat, Politeknik Kesehatan Kemenkes Aceh, Aceh, Indonesia
Indranila Kustarini Samsuria, Bagian Patologi Klinis, Fakultas Kedokteran, Universitas Diponegoro, Semarang, Indonesia
Dwi Nastiti Iswarawanti, Universitas Bhakti Husada Indonesia, SEAMEO RECFON, Jakarta, Indonesia
Tonny Cortis Maigoda, Jurusan Gizi, Politeknik Kesehatan Kemenkes Bengkulu, Kota Bengkulu, Indonesia
Febby Jeanry Polnaya, Fakultas Pertanian, Universitas Pattimura, Indonesia
Fahmi Ichwansyah, Badan Penelitian dan Pengembangan Kesehatan Kementerian Kesehatan, Aceh, Indonesia
Betty Yosephin Simanjuntak, Department of Nutrition, Bengkulu Health Polytechnic of Health Ministry, Bengkulu, Indonesia
Said Usman, Fakultas Kedokteran, Universitas Syiah Kuala, Banda Aceh, Indonesia
Sudikno Sudikno, Puslitbang Upaya Kesehatan Masyarakat, Badan Penelitian dan Pengembangan Kesehatan, Kemenkes RI, Indonesia
A. Fahmi Arif Tsani, Departemen Ilmu Gizi, Fakultas Kedokteran, Universitas Diponegoro, Indonesia
Arya Ulilalbab, Fakultas Kesehatan, Institut Ilmu Kesehatan Bhakti Wiyata Kediri, Indonesia
Aripin Ahmad, Bagian Gizi Masyarakat, Jurusan Gizi Politeknik Kesehatan Kemenkes Aceh, Indonesia
Muhammad Iqbal, Clinical Nutrition Department, State Polytechnic of Jember, Indonesia
Heru Santoso Wahito Nugroho, Politeknik Kesehatan Kemenkes Surabaya, Indonesia
Desty Ervira Puspaningtyas, Universitas Respati Yogyakarta, Indonesia
Dito Anurogo, Fakultas Kedokteran dan Ilmu Kesehatan (FKIK) Universitas Muhammadiyah (Unismuh) Makassar, Makasar, Indonesia
Nadimin Nadimin, Jurusan Gizi, Politeknik Kesehatan Kemenkess Makassar, Sulawesi Selatan, Indonesia
Chairil Anwar, Program Studi Teknologi Pengolahan Hasil Ternak, Politeknik Indonesia Venezuela, Indonesia
Syahrial Syahrial, Program Studi Kesehatan Masyarakat, Fakultas Kesehatan Masyarakat, Universitas Andalas, Padang, Indonesia
Wiwit Estuti, Nutrition Major of Tasikmalaya Health Polytechnic of the Ministry of Health, Tasikmalaya, Indonesia
M Rizal Permadi, Departemen Gizi Klinik, Politeknik Negeri Jember, Jawa Timur, Indonesia
Nelly Marissa, Balai Penelitian dan Pengembangan Kesehatan Aceh, Indonesia
Judiono Judiono, Nutrition Department, The Bandung Health Polytechnic, Ministry of Health RI, Indonesia
I Putu Suiraoka, Nutrition Department, Polytechnic of Health Denpasar, Ministry of Health, Indonesia
R Dwi Budiningsari, Departemen Gizi Kesehatan Fakultas Kedokteran, Kesehatan Masyarakat, Keperawatan, Universitas Gadjah Mada, Indonesia
Ade Saputra Nasution, Universitas Ibn Khaldun Bogor, Bogor, Indonesia
Mia Srimiati, Program Pendidikan Ilmu Gizi, Universitas Binawan, Jakarta, Indonesia
Ika Rezvani Aprita, Politeknik Indonesia Venezuela, Indonesia